Touwfabriek Helmes-Wellink B.V.

Onze Touwfabriek
Touwfabriek Helmes-Wellink B.V. is al sinds 1868 gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van touw en touwproducten. Van oudsher wordt dit gedaan met natuurlijke garens zoals katoen en jute. Tegenwoordig worden voornamelijk hoogwaardige (synthetische) garens gebruikt als Dyneema ® en Kevlar ®.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Touwfabriek Helmes-Wellink is voor u de specialist op het gebied van twijnen, vlechten, slaan, spoelen en coaten van garens. Met 24/7 te gebruiken machines kunnen wij dag en nacht, doordeweeks en in het weekend, speciaal voor u verschillende soorten touwen en garens produceren.

Productontwikkeling
Met de ruim 150 jaar aan ervaring hebben wij veel kennis opgedaan m.b.t. touw en touwproducten. Bieden normale draden geen oplossing en heeft u iets speciaals nodig? Voor uw product of oplossing op maat heeft Touwfabriek Helmes-Wellink specialisten in dienst die op allerlei verschillende gebieden kunnen helpen. Bel ons of laat een bericht achter en wij denken graag met u mee.

Paul Schurink
Directeur

Dienst : Spoelen

Spoelen
De spoel afdeling heeft verschillende soorten spoelmachines die geschikt zijn voor het overzetten van draad of touw van de oorspronkelijke spoelen naar de door de klant gewenste spoelen.
 
TOUWFABRIEK HELMES-WELLINK B.V.
Plakhorstweg 7
(industrieterrein Keppelseweg)
7008 AS Doetinchem
 
 
Postbus 13, 7000 AA Doetinchem (The Netherlands)
Telefoon
(+31) (314) 32 61 45
Fax
(+31) (314) 34 30 98
Mail

Zoeken

Zoeken
© nowonline 2020