Producten

Terug Terug

Met een breed assortiment levert Touwfabriek Helmes-Wellink B.V. aan een groot aantal klanten meer dan duizend verschillende soorten producten, die uitsluitend in één van onze productie locaties in Nederland geproduceerd worden. Hierbij kunt u denken aan hoogwaardige vezels als aan producten uit de natuur, van biologisch afbreekbare garens tot aan vleestouw en verschillende touwen en koorden voor de defensie.

Naaigaren
Met onze verschillende en grote aantal specifieke machines, kan Helmes-Wellink verschillende soorten naaigarens produceren. Hierbij kunt u denken aan verschillende maten en kleuren, op verschillende soorten spoelen, in verschillende hoeveelheden en opmaken.

Biologisch afbreekbaar touw
Touwfabriek Helmes-Wellink is gespecialiseerd in de productie van getwijnde garens en koorden voor de agrarische industrie. Ten behoeve van de tomatenteelt produceert Helmes-Wellink, sinds begin jaren ‘90, volledig biologisch afbreekbaar groeidraad. Kwaliteit wordt gegarandeerd dankzij de uitvoerige testen bij TNO en diverse grote tomatentelers over de gehele wereld.

Trekkoorden
Naast de standaard touwen is het mogelijk om verschillende soorten trekkoorden te leveren. Onze trekkoorden zijn standaard leverbaar tot 10m. Tevens kunnen ze voorzien worden van lichtgevende knoppen in diverse groottes, met haken en eventueel voorzien van extra trekontlasting en katrollen. Deze zijn goed te combineren met halskoorden t.b.v. elektronische oproepsystemen. Neem contact op voor specifieke informatie.

Theezakjeskoord
Onze touwen en koorden worden o.a. gebruikt op plaatsen waar hygiëne voorop komt en voedselveiligheid zeer belangrijk is. In onze speciale food-proof productiehal worden touwen en koorden volledig voedselveilig geproduceerd en zijn ze uitermate geschikt voor contact met voedsel.

 

 
 

Onderwerpen

Onderwerpen Producten

 
TOUWFABRIEK HELMES-WELLINK B.V.
Plakhorstweg 7
(industrieterrein Keppelseweg)
7008 AS Doetinchem
 
 
Postbus 13, 7000 AA Doetinchem (The Netherlands)
Telefoon
(+31) (314) 32 61 45
Fax
(+31) (314) 34 30 98
Mail

Zoeken

Zoeken
© nowonline 2020