Over ons

Terug Terug

Touwfabriek Helmes-Wellink B.V.

Onze Touwfabriek
Touwfabriek Helmes-Wellink B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van de meest uiteenlopende touw en touwproducten. Mede dankzij onze uitgebreide machinepark zijn wij zeer flexibel en in staat om iedere hoeveelheden producten af te leveren. Tevens zorgt een goede samenwerking met onze leveranciers ervoor dat wij voor u zowel hoogwaardige (synthetische) als traditionele (natuurlijke) garens kunnen leveren. Deze kunnen wij dan ook voor u twijnen, vlechten, spoelen, slaan en coaten. Zie ook de pagina processen.

Onze markten
In onze speciale BRC-ruimte kunnen wij voor de levens- en voedingsmiddelen industrie verschillenden touwen en koorden volledig voedselveilig produceren. Een van de producten die geproduceerd word is theezakjeskoord. Voor de tuinbouwsector hebben wij biologisch afbreekbaar (tomaten)touw ontwikkeld. Daarnaast is het mogelijk om naaigaren, vlees- en keukentouw en vele andere touwproducten voor de diverse sectoren te leveren.

Innovatie
De vraag naar sterke en betrouwbare koorden en touwen groeit met de dag. Elk bedrijf gebruikt zijn product onder verschillende omstandigheden voor verschillende toepassingen. Dit betekent dat ook wij continu moeten blijven ontwikkelen en nieuwe technieken moeten leren. Daarom werken wij ook zo veel mogelijk samen met onze leveranciers en klanten om een zo goed mogelijk eindresultaat te leveren om u tevreden te kunnen houden. Voor elk bedrijf een eigen oplossing!

 
TOUWFABRIEK HELMES-WELLINK B.V.
Plakhorstweg 7
(industrieterrein Keppelseweg)
7008 AS Doetinchem
 
 
Postbus 13, 7000 AA Doetinchem (The Netherlands)
Telefoon
(+31) (314) 32 61 45
Fax
(+31) (314) 34 30 98
Mail

Zoeken

Zoeken
© nowonline 2020